ترمیم پودر ناخن

همانطور که میدانید ناخن ها به مرور زمان رشد می کنند و قد می کشند .  ناخن های دست در هر ماه حدود ۲ الی ۳ میلیمتر رشد میکند اگر شما با هر ماده خاصی ناخن خود را پوشش دهید و بعد از مدتی ناخن شما از قسمت ریشه رشد کرده و به جلو می آید و در نتیجه آن قسمتی از ناخن که رشد کرده بدون پوشش می ماند . در کاشت پودری معمولاً دو تا سه هفته یا نهایتاً یک ماه بعد از کاشت ناخن بایستی ترمیم پودر و یا ریمو شود . چرا که با رشد ناخن فشار بر روی صدف ناخن ها بر اثر کار های روزمره بیشتر شده و موجب شکستگی یا آسیب در پسر ناخن اصلی میشود بنابراین ناخن کاشته شده همیشگی نیست و نیاز به رسیدگی دارد.

بلند شدن قد ناخن طبیعی مشتری مواد کاشت ناخن به سمت وسط ناخن حرکت می کند و کاشت ناخن دیگر زیبایی اوایل خود را ندارد به همین دلیل مشتری نیاز به ترمیم پودر پیدا میکند . یک ناخن کار حرفه ای که مشتریان راضی را دارد،  باید سر وقت ترمیم ناخن مشتری های خود را پیگیری کند چرا که ممکن است برخی از آنها به دلایل متعدد و به خاطر دغدغه های مختلف فراموش کند که برای ترمیم مجدد به سالن مراجعه کنند .

البته خیلی از افراد نیز خود به موقع و سر وقت برای ترمیم ناخن خود به سالن مد نظر مراجعه می‌کنند. شما در ترمیم میتوانید طرح و یا فرم ناخن خود را تغییر دهید. خیلی از افراد هنگام رسیدن وقت ترمیم ناخن خود خیلی مشتاقانه به سالن مراجعه می‌کند زیرا علاقه مند هستند که در مدت زمان های کوتاه ناخن هایی با رنگ های مختلف و طرح های زیبا داشته باشند.

برای خیلی از افراد زیبایی ناخن ها و دست هایشان اولویت است و به آن خیلی توجه می کنند. به همین جهت ترمیم ناخن در کاشت پودر یکی از مهم ترین مواردی است که باید سر تایم و موقع به آن مراجعه کنند .

بسیاری از خانم های شاغل علاقه مند هستند که در محل کارشان علاوه بر ظاهری مرتب ناخن هایی زیبا و مرتب داشته باشد و همین جهت در اسرع وقت  برای ترمیم ناخن خود به سالن مراجعه می‌کند .

مراحل ترمیم پودر و  کاشت ناخن

ناخن هایی که کاشت می شود حتی اگه ترک نخورد، شکسته هم نشود و حتی هوا نگیرد به علت رشد ناخن ها بعد از یک ماه احتیاج به ترمیم پیدا میکند و ظاهری نامناسب پیدا می کند. ترمیم پودر و ترمیم کاشت ناخن مراحلی را دارد که آن مراحل به شرح زیر است:

۱. مرحله اول کوتاه کردن  قد ناخن

قبل از انجام این مرحله اگر بر روی ناخن کاشت شده از لاک استفاده شده است باید با استفاده از آسیتون لاک را پاک کنید. چراکه لاک در تماس با سر سوهان به حالت خمیری شکل در می آید و پر کردن شیار های سر سوهان باعث پایین آمدن کارایی سر سوهان می شود.

با استفاده از سر سوهان استوانه یا استوانه سرگرد قد ناخن ها را کوتاه کنید.  سر سوهان را عمودبر ناخن بر لبه آزاد ناخن قرار دهید و با اینکار قد ناخن را کوتاه کنید .

۲. مرحله دوم نازک کردن مواد

اگر از لاک ژل بر روی ناخن مشتری استفاده کرده اید در این مرحله میتوانید با استفاده از سر سوهان استوانه سر گرد و یا مخروطی شکل واژن را از روی سطح ناخن بتراشید و همچنین با استفاده از همان سر سوهان مواد. قبلی روی ناخن را نازک کنید.

نازک کردن مواد در ترمیم ناخن امری بسیار مهم و ضروری است و باعث ظرافت ناخن و عدم ایجاد سایه در انتهای کار میشود . توجه کنید که حتما قسمت بالا و خط لبخند را نازک کنید و در هنگام مواد گذاری مجدد بتوانید مواد را در آن قسمت به راحتی فکر کنید.

۳. مرحله سوم هواگیری ناخن

اگر شما کاشت ناخن را درست و اصولی انجام داده باشید و همچنین مشتری شما به خوبی از ناخن های خود نگهداری کرده باشد ناخن های آنها به هیچ عنوان هوا نمی گیرد. اما اگر به هر دلیلی هوا  گرفته باشد قبل از مواد گذاری شما باید هواگیری را انجام دهید.

برای این کار با استفاده از یک سر سوهان مخروطی و یا سر سوهان استوانه ای سرگرد استفاده کنید با قسمت نوک سر سوهان ضربه های آرامی را به قسمت هوا گرفته وارد کنید تا این قسمت ها به راحتی از ناخن جدا شود. از سر سوهان استوانه ای برای هواگیری استفاده نکنید چرا که به دلیل داشتن لبه های تیز به صدف ناخن آسیب میزند .

۴. مرحله چهارم زیرسازی

در این مرحله با استفاده از عقب زن پوست‌های اطراف ناخن را به عقب برگردانید و بعد از آن با استفاده از یک سر سوهان مانیکور کاجی شکل یا اشکی شکل کوتیکول های اطراف ناخن را جدا کنید، سپس از یک نیپر استفاده کنید تا پوست های اضافه اطراف ناخن را از بین ببرید.  بعد از اتمام مانیکور خشک با استفاده از یک سر سوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش بیندازید، فراموش نکنید اگر در انجام این کار بیش از اندازه فشار بیاورید به صدف ناخن آسیب می رسانید. در آخر با استفاده از سوهان دستی فرم ناخن را به دلخواه مشتری شکل می دهید.

۵. مرحله پنجم مواد گذاری

ترمیم

در این مرحله با استفاده از ضد قارچ سطح صدف ناخن را به آن آغشته میکنید. بعد از ضد قارچ از پرایمر استفاده کنید و آن را بر روی صدف ناخن بزنید، سپس مواد گذاری را از خط ترمیم شروع کنید، خط ترمیم به قسمتی گفته میشود که ناخن رشد کرده و مواد کاشت ناخن از آنجا شروع می شود .ادامه مواد گذاری ترمیم تفاوتی با مواد گذاری کاشت ندارد.

۶. مرحله ششم سوهان کشی

انجام سوهان کشی در ترمیم تفاوتی با سان کشی کاشت ناخن ندارد. ابتدا با استفاده از سر سوهان استوانه سر گرد و یا سر سوهان مخروطی ناهمواری های پس از مواد گذاری را از بین میبریم، همچنین اگر مواد گذاری درست و اصولی و با ضخامت درست انجام شده باشد نیازی به این مرحله نیست.

با استفاده از سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، دورگیری‌ها را انجام می دهیم، به جهت حرکت سوهان نیز دقت کنید . با استفاده از سر سوهان استوانه فرم نهایی سطح ناخن را درست کنید و رد سر سوهان دورگیری را از بین ببرید .

به کمک سوهان دستی فرم نهایی بغل و بالای ناخن را به دلخواه مشتری درست کنید.  می توانید این مرحله را بعد از سوهان کاغذی انجام دهید . در آخر نیز به کمک سر سوهان کاغذی نرم و ناهمواری های احتمالی سطح ناخن را از بین ببریم .

اگر مشتری تمایل به زدن لاک معمولی داشت با استفاده از بافر سطح ناخن را صاف کنید سپس لاک را بزنید اما اگر مشتری تمایل به ژلیش ناخن داشت بعد از سوهان کاغذی می توانید ژلیش را روی ناخن بزنید و بعد از قرار دادن دست داخل دستگاه uv و خشک شدن ژلیش، دور ناخن را با روغن کوتیکول چرب کنید .

اصول سوهان کشی

سوهان کشی ناخن‌ها یکی از مراحل مهم در مراقبت از ناخن‌ها و همچنین در فرآیندهای ناخن‌گذاری و طراحی ناخن‌ها است. اصول سوهان کشی ناخن‌ها باعث می‌شود ناخن‌ها به شکلی منظم، مناسب و بدون خطر بریدگی یا آسیب به ناخن‌پوست شکل گیرند. در زیر به برخی اصول اساسی سوهان کشی یا فایل کردن ناخن‌ها اشاره می‌کنم:

  1. استفاده از ابزار مناسب: برای سوهان کشی ناخن‌ها، از ابزارهای مناسب و با کیفیت استفاده کنید. ابزارهایی که به نرمی ناخن‌ها را شکل می‌دهند و از آسیب دیدن ناخن‌پوست جلوگیری می‌کنند.
  2. جهت سوهان کشی: همیشه ناخن‌ها را به یک جهت سوهان کشی کنید. بهتر است از اطراف ناخن به سمت مرکز آن کشیده شود. این کار باعث جلوگیری از لایه لایه شدن و شکستگی ناخن می‌شود.
  3. کشیدن با دقت: هنگام سوهان کشی، با دقت و به آهستگی عمل کنید. حرکت‌های نرم و انتظامی باعث جلوگیری از آسیب به ناخن‌پوست و ناخن‌های ضعیف‌تر می‌شود.
  4. حفظ شکل طبیعی ناخن: در حین سوهان کشی، به شکل طبیعی ناخن توجه داشته باشید و تلاش کنید که شکل طبیعی ناخن را حفظ کنید. این کار باعث می‌شود ناخن‌ها زیبا و متناسب با انگشتان شما باشند.
  5. سوهان کشی نه خیلی زیاد و نه خیلی کم: به تعادل در سوهان کشی توجه کنید. سوهان کشی بیش از حد می‌تواند به ناخن‌ها آسیب برساند و از سلامتی آنها به خطر بیندازد. همچنین، سوهان کشی کمتر از حد نیز ممکن است باعث ایجاد انگشتان پر از ناخن شکسته و ناهموار شود.
  6. توجه به زاویه سوهان کشی: زاویه‌ای که ناخن را سوهان می‌کشید مهم است. بهتر است ناخن‌ها را به زاویه یکسان و ثابت سوهان کشی کنید تا نتایج بهتری به دست آورید.
  7. تمیز کردن بعد از سوهان کشی: پس از انجام سوهان کشی، از ناخن‌ها و انگشتان خود آنها را تمیز کنید. این کار باعث جلوگیری از احتمال عفونت‌ های ناخن‌پوست و ایجاد مشکلات دیگر می‌شود.

با رعایت اصول مذکور، می‌توانید به خوبی ناخن‌های خود را شکل دهید و از سلامت و زیبایی آنها بهره‌برده و از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کنید.

ترمیم

علل هواگیری ناخن

هواگرفتگی ناخن به این معناست که بین ناخن طبیعی و لایه‌های مواد مصنوعی مانند تیپ‌ها، اکریلیک یا ژل هوای محصور می‌شود. این مشکل ممکن است برای افرادی که از خدمات ناخن‌کاری مصنوعی استفاده می‌کنند به ویژه در صورتی که فرآیند ناخن‌کاری به درستی انجام نشود، اتفاق بیافتد. دلایل هواگرفتگی ناخن عبارتند از:

  1. بسته نشدن لایه‌ها: اگر لایه‌های مختلف مواد مصنوعی به درستی بسته نشوند و در هنگام اعمال مواد، هوا میان آن‌ها وارد شود، ممکن است هواگرفتگی رخ دهد.
  2. استفاده از مواد اشباع شده: اگر مواد اکریلیک یا ژل اشباع شده یا منسوخ استفاده شود، این مواد به شکل کامل به هم چسبایی نخواهند کرد و هواگرفتگی اتفاق می‌افتد.
  3. خشک نشدن کامل لایه‌ها: اگر لایه‌های مواد مصنوعی به طور کامل خشک نشوند، این لایه‌ها به شکل درستی به هم چسبیده و اتصالی محکم ایجاد نخواهند کرد، که می‌تواند منجر به هواگرفتگی شود.
  4. استفاده از مواد نامناسب: استفاده از مواد پایین‌ترین کیفیت یا موادی که توسط ناخن‌کاران تازه‌کار بدون تجربه استفاده می‌شوند، می‌تواند به هواگرفتگی ناخن منجر شود.
  5. خراشیدگی یا ترک‌ها در سطح ناخن: وجود خراشیدگی‌ها یا ترک‌ها در سطح ناخن می‌تواند باعث ورود هوا به میان لایه‌های مصنوعی شود.
  6. عدم استفاده از پایه مناسب: پایه‌های اصطلاحاً به نام تیپ‌ها یا تیپس که در ناخن‌کاری مصنوعی استفاده می‌شوند، باید به شکل کامل به ناخن چسبیده باشند تا جلوی ورود هوا به میان لایه‌ها را بگیرند.
  7. عدم تراز بودن سطح ناخن: اگر سطح ناخن تراز نباشد، تیپ یا لایه‌های مصنوعی به شکل مناسب به ناخن چسبیده نخواهند شد که ممکن است هواگرفتگی را ایجاد کند.

برای جلوگیری از هواگرفتگی ناخن‌ها، مهم است که به انتخاب ناخن‌کار ماهر و مجرب توجه کنید، از مواد با کیفیت استفاده کنید و تمام مراحل ناخن‌کاری را به درستی انجام دهید. همچنین، مراقبت از ناخن‌ها پس از ناخن‌کاری نیز بسیار مهم است.


رزرو نوبت اینترنتی مرکز تخصصی ناخن ویوا در هدیش مال